Napsali nám

Ilustrace 2-001

Dobrý den,
jelikož maminka nastupuje od pondělí do domova seniorů, budu muset ukončit Vaše služby. Touto cestou bych Vám i Vašim pracovnicím rád poděkoval za profesionalitu a lidský přístup.
Paní pečovatelce vyjádřím uznání ještě osobně.
Znovu ještě jednou děkuji za vstřícnost a jsme se srdečným pozdravem.

H., Trutnov

Vážená paní vedoucí pečovatelské služby,
děkujeme Vám osobně, i všem Vašim spolupracovníkům, za trvalou péči o paní V. F.
I když někdy je to hektické, někdy vznikla z naší strany nedorozumění, vždy si Vaší práce i péče opravdu velmi vážíme.
Do nového roku 2020 přejeme všem pevné zdraví. A pak vše ostatní, co se nedá koupit.

manželé V. a J. Z., Malé Svatoňovice

Dobrý den,
chtěla bych touto cestou poděkovat oblastní charitě v Trutnově 3. pod vedením vrchní setry D. K. a jí doporučené zdravotní sestře J. J., které mě moc pomohly s velice nemocným manželem, k velké mé lítostí  bohužel za krátko zemřel.
Dostala jsem se do svízelné situace, kdy na onkologickém oddělení bylo zavřeno, v Červeném Kostelci hospicové zařízení nepřijímalo pro nadstav pacientů a všude jinde probíhaly řádné dovolené. Naše praktická lékařka, před nástupem na dovolenou, okamžitě kontaktovala paní vrchní sestru, která urychleně jednala a hned druhý den  při osobní návštěvě vyhodnotila závažnost celé situace. Překvapila mě celou svou bytostí, mladá, milá, usměvavá přinesla do našeho domova uklidnění a morální pomoc z neznáma. Než nás oslovila tato organizace, tak jsem byla velice nešťastná, zoufalá, jak to všechno zvládnu. Slinivka břišní, kterou manžel trpěl, uhodila rychle, velice bolestivě a nekompromisně. Bylo zapotřebí okamžitě jednat. Zdravotní sestřička J. J. nám byla přidělená do domácí péče a jezdila dvakrát denně. Když k nám poprvé přišla měla jsem pocit, že k nám vplulo ohromné  sluníčko plné životní energie ,ochoty a hlavně naděje, že nebudu na manžela sama. Citlivě mě vysvětlovala, jak mám v dané situací postupovat, byly jsme neustále v mob. kontaktu. Přijela i mimo službu. Po konzultaci s lékařkou trpělivě aplikovala veškeré medikamenty a vysvětlovala, jak doplňovat tišící léky mimo její službu. Dokonce mě obeznámila, jak se máme chovat, až nastane poslední hodinka, která ukončila manželovo velké utrpení.
A teď proč to všechno píšu. Přála bych si, aby lidé s podobným osudem našli odvahu a nebáli se oslovit tuto skvělou a profesionální organizaci, plnou sympatických, milých a profesionálních sestřiček, které nikdy nezklamou, pomůžou v nejtěžších životních situacích, pohladí po duši a podrží, aby to s milovanou osobou důstojně  zvládnuli až do konce jejího žití.
PRÁVEM JIM PATŘÍ  VELKÝ  OBDIV A  DÍK.

Za celou rodinu děkuje manželka M. Z., Trutnov

Vážená paní D. K., vrchní sestra,
ráda bych poděkovala celé domácí hospicové péči za péči o mého tatínka V. P. Děkuji všem zdravotním sestrám za jejich nejen perfektní, profesionální, ale především za lidský přístup.
Velké poděkovaní také paní sestře L. G. za její pomoc a podporu v nejtěžších chvílích.

P., Dvůr Králové nad Labem

Dobrý den, paní R. S., vedoucí pečovatelské služby,
moc děkuji za Vaše služby, které poskytujete mé mamince, a přeji krásné pohodové Vánoce a vše nej v roce 2020.

B. s rodinou, Rudník

Paní R. S., vedoucí pečovatelské služby,
přejeme Vám krásné vánoční svátky, v novém roce hodně zdravíčka a moc Vám děkujeme, že jste a že se tak krásně staráte.

V. B., Trutnov