ZVONEK pro rodinu

sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi

Logo OPZ barevné

ZVONEK pro rodinu - služby pro rodiny s dětmi

Základní principem služeb je pomoc dítěti prostřednictvím pomoci jeho rodinězvonek

Cílovou skupinou jsou rodiny s dětmi do 18 let či její jednotliví členové, kteří nejsou sami schopni zajistit optimální výchovu a péči dětem. Jedná se o rodiny v dlouhodobé nepříznivé sociální situaci, kterou je např. rozvodová problematika, výchovné problémy s dětmi, komunikační problémy, nefunkční styly výchovy, rodiny kde se vyskytuje týrání, zneužívání či zanedbávání. Dále děti, které již byly odebrány do ústavní péče a jejichž rodiče usilují o navrácení dítěte do rodiny, kdy tato rodina po překonání krize vykazuje příznivé podmínky pro výchovu a správnou péči o dítě.

DSCN6148

Vedoucí služby: Mgr. Zuzana Radoňová

e-mail: zuzana.radonova@tu.hk.caritas.cz

Sociální pracovnice:

Bc. Alena Řezníčková, Dis.

tel.: 736 511 526, e-mail: alena.reznickova@tu.hk.caritas.cz

Bc. Aneta Tomíčková

tel.: 733 741 039, e-mail: aneta.tomickova@tu.hk.caritas.cz

obrázek ZVONEK

Adresa: ul. Školní 13, Trutnov 541 01

Hodiny pro veřejnost:

- každý čtvrtek od 16:00 do 18:00
- ostaní dny po telefonické domluvě
 e-mail: zvonek@tu.hk.caritas.cz

Dokumenty ke stažení zde:

Více informací naleznete ZDE: http://iregistr.mpsv.cz/socreg/detail_sluzby.do?736c=74b5c5476cdc6609fc26e9f0737bbefd&SUBSESSION_ID=1538388017626_1

Služba ZVONEK pro rodinu je součástí projektu Královéhradeckého kraje SLUŽBY SOCIÁLNÍ PREVENCE V KRÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI V, který je spolufinancován Evropskou unií.

logo_KHK_barevne

Zajištění dostupnosti vybraných sociálních služeb přispívajících k zapojení cílových skupin do ekonomického, sociálního a kulturního života společnosti, zejména pak umožnit jejich vstup i návrat na trh práce, udržení se na trhu práce nebo přístup ke službám, které návrat na trh práce umožňují.

Projekt služby ZVONEK pro rodinu podporuje:

J&T_Nadace_logo_Gradient_RGB