Rekordní Tříkrálová sbírka 2015

výnos je celkem neuvěřitelných 161 185 korun

Charitativní Tříkrálová sbírka měla úspěch. V našem městě a okolních obcích se povedlo vybrat rekordních 161 tisíc 185 korun.

Výtěžek sbírky pomůže při národní i zahraniční humanitární pomoci. Více než polovina výtěžku zůstane Oblastní charitě Trutnov. Tříkrálová sbírka byla pořádána za pomoci desítek dobrovolníků od pátku 2. do neděle 11. ledna.

„První část bude použita na obnovení a modernizaci půjčovny zdravotních pomůcek. Za vybrané finanční prostředky budou nakoupeny například mechanické vozíky, polohovací lůžka, oxygenátory a další pomůcky pro nemocné. Druhá část výtěžku bude použita na podporu Centra dobrovolníků a na realizaci dobrovolnických projektů Michaela a Štěpán,“.

Část loni získaných peněz pomohlo naší charitě udržet rozsah a kvalitu služeb poskytovaných pečovatelskou službou a podpořit dobrovolnické aktivity.

Vám všem, kteří se jakýmkoliv způsobem zapojili a přispěli k úspěšnému uskutečnění této sbírky, patří velký dík a uznání.

Oblastní charita Trutnov

koordinátor sbírky: Martina Vágner Dostálová