Napsali nám  .......  Poděkování

Básnička:

Se službou jsme spokojeni. Jiná tady ani není. To, co dříve bylo zdarma, to už dávno není pravda. Nebudem si stěžovat , teď se bude zdražovat. Odkud by pak páni na "Kanáry" brali? Slušně se k nám vždycky chová paní Bc. Motejlková.

manželé K.

Vážení,

chtěla bych Vám moc poděkovat za Jívku. Děti se vrátily nadšené, plné zážitků. Doteď pořád vyprávěly. Je moc faj, že se můžou takhle setkávat, hodně jim to dává. Je mi jasné, kolik Vaší práce za tím je!! Přeji hodně spokojených dětí!!

paní K. Dolní Olešnice

......v případě paní pečovatelky D. N. není co navrhovat. Máme ji rádi, vždycky se na ni těšíme a její pomoc a péče je z jejího přístupu téměř projevem přátelství. Je spolehlivá, zodpovědná a přístum ke klientovi je maximálně profesionální. Nechybí ji ani optimismus a milý, laskavý úsměv. My děkujeme.

paní K.

Dobrý den,

své paní pečovatelky paní B. P. si velmi vážím. Kromě denní pomoci mi dává mnohem víc. Když přijde, jakoby se rozzářilo sluníčko, všechny těžkosti a problémy ustupují. Za to ji z celého srdce děkuji.

paní P. J.

Dobrý den,

pravděpodobně se k Vám již donesla zpráva, že naše babička H. J. 13. prosince v pokoji zemřela. Chtěla bych Vám i celému týmu lidí, kteří se o naši babičku a strejdu starali, za celou rodinu ze srdce poděkovat. Za tuto mnohaletou a laskavou péči, kerou jste našim milým věnovali. Také děkujeme za vstřícnost, radu a podporu v nelehkých situacích, kterými jsme museli v tomto roce projít. Českým tradičním zvykem, je nadávat, že nic nefuguje, avšak my jsme moc rádi, že naše zkušenost je také díky Vaší práci opčná - byli jsme v údivu, že Vaše služby fungují tak výborně. Velmi jste naší rodině pomohli.

Srdečně zdraví S. V. s celou rodinou

Dobrý den,

chtěli bychom co nejupřímněji poděkovat za péči, kterou jste věnovali naší matce M. K. Všechny vaše pracovnice, které se u ní vystřídaly, zasluhují pochvalu. Zvláště chceme poděkovat sestřičce Regině F. za její velice ochotný přístup, solidní jednání a cítění s pacientem. Byla též moc vstřícná a citlivá při pomoci naší maminky po odchodu z tohoto světa. Ještě jednou Vám moc  děkujeme, Vaše práce má obrovský smysl a význam, moc si toho ceníme.

za rodinu M.V. a J.H. Trutnov

......  podněty žádné nevíme, za to však ale chválíme.

Chodí k nám pečovatelka, ani malá ani velká, - je z charity z Trutnova, paní Blanka P. Ochotně a vždycky ráda,  každou práci vykonává. Hezká je to chvilečka, když je u nás Blanička.

Děkujeme manželé K.  Jívka Dobrý den,

chtěla bych vyjádřit pochvalu na zdravotní sestřičku, paní L. J., která pracuje v trutnovské DPS na Kryblici. Jsem s její každodenní péčí o hygienu a rehabilitační cvičení velice spokojena a díky tomu, že svou práci odvádí pečlivě, mám každý den pocit čistoty. Oceňuji rovněž poctivý přístup k rozcvičování, protože takto pociťuji úlevu a uvolnění křečí.

Hezký den M. P.

Dobrý den,
             ráda bych takto poděkovala Vám za organizaci a především Vám osobně  paní  M.V.D. i všem dobrovolníkům za pomoc při odstraňování následků povodně na školní zahradě .

ZŠ Dolní Olešnice. S pozdravem D. R.

Dobrý den,

chtěli bychom co nejupřímněji poděkovat za péči, kterou jste věnovali naší matce M. K. Všechny Vaše pracovnice, které se u ní vystřídaly, zasluhují pochvalu. Zvláště chceme poděkovat sestřičce Regině Fialové za její velice ochotný přístup, solidní jednání a cítění s pacientem. Byla též moc vstřícná a citlivá při pomoci naší maminky po odchodu z tohoto světa. Ještě jednou Vám moc  děkujeme, Vaše práce má obrovský smysl a význam, moc si toho ceníme.

za rodinu M. V. a J. H. Trutnov

Vážení,

dovolte mi, abych Vám co nejupřímněji poděkoval jménem svým i jménem celé rodiny za péči, kterou jste věnovali mojí těžce nemocné manželce D. B. až do jejich posledních chvil. Jmenovitě bych chtěl poděkovat Vaší pracovnici paní Vendule Pochobradské, která poskytla manželce nadstandartní péči v době nejtěžší a to bez ohledu na čas a jakoukoli denní dobu a byla u ní spolu s ními i při jejím odchodu z tohoto světa. Velmi nám pomohla a za  tuto pomoc a péči děkujeme nejen jí, ale celé Vaší organizaci.

Děkujeme a Vám vděčný zůstáva                                                                                     J. B. - Velké Svatoňovice

Poděkování:

V pondělí 25.3.2013 náhle zemřela v  nemocnici naše babička M. H. Dočkala se svých 92 narozenin, které jsme s ní oslavili a na které se tolik těšila. touto cestou děkuji sestře M. M., která nám vždycky vstřícně a ochotně zajistila hlídání babičky. vím, že někdy to bylo složité, protože jsem volala "na poslední chvíli"  Děkuji všem sesřičkám, které za babičkou docházely a zpříjemňovaly ji chvíle, které s ní trávily. Obdivuji přístup a velmi milé a starostlivé vystupování všech sestřiček. Jsou opravdu profesionálky. Naše rodina děkuje vaší ošetřovatelské a pečovatelské službě. Velmi jste nám pomohly.

Díky                                                                                     H. H.  - Malé Svatoňovice

ústní poděkování vyslovené řediteli OCHTU za výbornou péči sester (hlavně P.Kmoškové) o maminku.

K . Č.   - Trutnov

Touto cestou bych chtěla poděkovat Trutnovské charitě za služby, které jsme využívali a byli jsme s charitou velmi spokojeni. Setřičky  jsou velmi vnímavé a dokážou pomoci také psychicky. Byli jsme s nimi spokojeni, mohu jen doporučit.

Děkujeme za otce                                                                              rodina Š.

Vážení přátelé, dovoluji si touto cestou poděkovat vašim pracovnicím Regině Fialové, Petře Kmoškové a Evě Sedlákové za příkladnou péči, kterou mi poskytují, jako osobě ZTP/P t.č. po operačním zákroku na chir. odd. nemocnice Trutnov. Tuto péči poskytují na profesionální úrovni a odpovědně. Budu rád, když toto ocenění zveřejníte na pracovní poradě vaší služby. Děkuji jim touto cestou za dobrý přístup k mé osobě jako pacientovi.

J. S. - Gorkéh. 246Trutnov

Děkuji Vám a celému pracovnímu kolektivu sester zdravotnické služby za odbornou a starostlivou péči, která byla poskytnuta mé manželce L. L. Tato péče ji pomohla ke zlepšení psychického a zdravotního stavu v průběhu jejího těžkého onemocnění.

V. L. - manžel

Vážení pracovníci charitní služby,

děkuji Vám za dlouholetou odbornou a vzornou péči o mého manžela L. H. Bohužel, jeho zdravotní stav mu nedovolil žít dál. Do Vaší záslužné práce přeji hodně sil.

Z. H.  - V Havlovicích

Vážení,

chtěla bych Vám poděkovat všem za velkou pomoc o maminku  J. U.

D. K. - Trutnov

Vážení,

chtěla bych poděkovat vaší organizaci, která se stará a pomáhá starým a nemocným lidem v jejich potížích. Zvláště pak hodnotím práci sestry Dany Schreiberové -je velmi ochotná a svědomitá. Svěřenou práci vykonává dobře, někdy i víc, než je její povinnost. Také sestřičku Evu Sedlákovou, která s sestřičku danu někdy zastupuje, je velmi milá a ochotná. Ještě jednou Děkuji i celému Vašemu kolektivu za těžkou a zodpovědnou práci. A do dalších roků přeji hodně zdaru.

Z. A. - Trutnov