Nákup nového devítimístného vozu pro službu Osobní asistence

DSCN7100Oblastní charita Trutnov zakoupila díky darům nový 9 - místný vůz

DSCN7100S radostí všem oznamujeme, že z prostředků, které jsme získali díky finančním darům, jsme zakoupili pro potřeby dopravy dětí do školy zánovní 9 - místné vozidlo Volkswagen transporter s hydraulickou plošinou, určenou k nakládání invalidního vozíku do auta. Vozidlo od září tohoto roku zajišťuje dopravu našichDSCN7101 klientů do speciálních školských zařízení. Chceme touto cestou velmi poděkovat všem níže uvedeným sponzorům a dárcům, kteří finančně podpořili Tříkrálovou sbírku a Benefiční koncert, pořádaný první adventní neděli loňského roku. Na nákup vozidla se podařilo touto cestou nashromáždit celkem 417 362,- Kč.

Akci významně finančně podpořili následující firmy a osoby: manželé Hojní, MUDr. Jana Kunčarová, KASPER KOVO s.r.o., Autostyl a.s., PhDr. Robin Böhnisch, Kristensson spol. s r.o., TK OBALY s.r.o., Pojišťovna Kooperativa, Up GROUP, firma Milan Šlégr, Linia s.r.o., GAMATEC s.r.o., ZPA Smart Energy a.s., Posel - inzertní noviny s.r.o., PRATR, a.s., Roman Béla, KMM reklama, REFINAL, s.r.o., Josef Poděbradský – truhlářství.